Osteopati - Kiropraktik - Akupunktur - Kranio Sakral Terapi på heste og hunde Dyrlæge Tove Due

Tove Due

Tove og Ziggy
Jeg er uddannet dyrlæge I 1990 og har i 10 år arbejdet i almindelig landpraksis sideløbende med en stor del alternativ behandling. 1. Januar 2000 startede jeg praksis udelukkende med alternativ behandling, hvor hovedvægten ligger på akupunktur,osteopati og homeopati, som er en mild form for kiropraktik. Kiropraktik  og osteopati på heste adskiller sig ved, at osteopatien er mere nyanceret og arbejder mere detaljeret med led lidelser, samt er mere skånsom for kroppens fine strukture.

Registreret Alternativ Behandler

Min uddannelse som akupunktør på dyr har jeg fået gennem IVAS (International Veterinary acupuncture Society) og osteopati uddannelsen gennem International School of Equine Osteopathy ved Pascal Evrard D.O. Den sidste uddannelse på stammen er  Klassiske Kinesisk Akupunktur til mennesker og hermed godkendelse til Registreret Alternativ Behandler.

 

Verden rundt

Der ud over har jeg været rundt i verden, bl.a. Kina, Sri Lanka, Californien samt Norge, hvor jeg har besøgt nogle af de bedste akupunktører og kiropraktorer og der igennem opsuget en masse viden.
 

Alle dyrearter kan behandles med min behandlings form, men hovedparten af mine patienter er heste, samt hunde og katte.
                           
Du kan møde mig flere steder i landet - se alle opsamlingssteder her